Specialisten binnen ons centrum

Specialisten binnen ons centrum

 

Het verhelpen van complexe bewegingsklachten vraagt om een veelzijdige benadering: onze fysiotherapeuten moeten vlekkeloos kunnen samenwerken met andere specialisten, zoals orthopedisch chirurgen. Vanuit die visie en overtuiging is een aantal orthopedisch chirurgen van verschillende ziekenhuizen aan onze praktijk verbonden. Zij houden spreekuur in ons centrum. Bovendien kunnen we hun deskundigheid tijdens de behandeling op elk moment inroepen.

 

Behalve met de specialisten die aan ons zijn verbonden, onderhouden we contacten met een groot aantal andere orthopedisch chirurgen in de regio Rotterdam. Dankzij deze korte lijnen zijn we in staat om behandelplannen optimaal af te stemmen.

Fysiotherapeuten

Orthopedisch chirurgen

Een aantal orthopedisch chirurgen houdt spreekuur bij Spomed:

 

dr. D.E. Meuffels - woensdag van 13.30 uur tot 16.00 uur

dr. W.P.J. Fontijne - woensdag van 13.30 uur tot 16.00 uur

drs. B. Boetes - vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur

drs. A. van Noort - woensdag van 09.30 uur tot 11.30 uur

drs. E. ten Holder - donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur

 

Erasmus Medisch Centrum

Orthopedium

Sint Maartenskliniek

(Para)medische professionals

Behalve met orthopedisch chirurgen, werken we samen met een groot aantal andere (paramedische) professionals. Zoals een orthopedisch instrumentmaker, een orthopedisch schoenmaker en een atletiektrainer. Zij houden spreekuur binnen ons centrum, geven advies over behandelwijzen of hebben op een andere manier een aandeel in het verhelpen van de klachten van onze patiënten.

 

 

Orthopedisch schoenmaker:  Robert Schilte

Brace- en instrumentmaker:  André de Jong

Park Medisch Centrum

Ondergaat u in het Park Medisch Centrum een ingreep die is uitgevoerd door een orthopedisch chirurg van het IJsselland Ziekenhuis of het Franciscus Gasthuis en Vlietland? In dat geval verzorgt Spomed de postoperatieve fysiotherapie. Hiertoe houden wij praktijk in deze kliniek. Onze behandeling is uiteraard volledig afgestemd met uw orthopedisch chirurg.